Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Des talons de 7 pouces, des sandales de 2,3 pouces remplies de flash.,
  • tweet
MARC ELLIS Kvinnor MA1001F37 Fuchsia Läderspumpar Läderspumpar Läderspumpar  golvpris

Delningar

Tänk Kvinnlig Julia -86341,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Adidas herrar Copa 19.3,Digg Dog Bone herrar läder skor Oxford Casual Classic Verbatile Comfortable Round Toe Outole Brogue skor,MZJPN Plus Storlek Winter kvinnor Over the Knee Snow stövlar Warm Plush Thigh stövlar Vattentäta Plattformar för låsbara skor,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Superfötter Olympia Woherrar Craftad Sport skor,He -yanjing Woherrar skor, 2018 Autumn The Woherrar skor Trendy Verpatile Andable,LivStride kvinnor Listade Wedgepump,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Svarta handgjorda svarta munkskor i Italien,Hysch Valpar kvinnor Griffon Qtr Strap Pump,

Adidas AdiZero 5Star 6.0 Cleat herrar Football,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Betsey Johnson kvinnor Sb -bila Dress Sandal,Nine Seven mocka läder Woherrar Pointy Toe Buckles Elegant Handgjort Dress Flats skor,Hoxekle kvinnor Round Toes Perforeated British Style Bretatle Vintage Oxford skor Low klackar,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

RW av Robert Wayne herr Reggie Reggie,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

WeiPoot Woherrar Zipper Kitten klackar Pu Solid Low Top stövlar,Badgley Mishka kvinnor Hardy Wedge Sandal,Booslipss, Thick Heel Mode Elegant läder stövlar Square Head Tjock Heel Non - Slip Förhöjda Damer Martin stövlar (Färg A, Storlek 34),

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Tahari Woherrar TA -Ballad Ankle Boot,Hammer KR Strikeforce Force Mans Bowling skor, svart bilbon orange, 11.5, höger,

XIAFEN Män med spetstunga Bekväma affärer Klä Oxford Skor Vin Röd,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Huvud Sprint 2.0 Junior Tennis skor,

Delningar

Handgjorda skor med Lace i Sienna Oxford Läder, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.