Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • Columbia Terrebonne Utdry Extreme Mid skor män svart skor Storlek US 8EU 41 2018,
  • tweet
Sling Back Stilettos ny Sexy och Beautiful For the Fantastious Fantastious Fantastious Look that Matches You  kreditgaranti

Delningar

OLUKAI Mans Walino svart svart Oxford 11 D (M),

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Mycket flyktig kvinnor Brinkley läder Peep Toe Special Occause Slingback San...,ny svart Doc Dr Martens Originals 1460 Boot - 7,JCrew Collection Aztec Snakeskin Lace -Up Gladiator Sandals 8.5 C4131 350,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Sexiga genomskinliga sandaler Femton från 35 till 44 Plattform Glamour Club,Kronläder kvinnor låg topp topp skor Cervo 3640 41 vita skor,Thguldgood herr 8''Moc Toe Wedge 814 -4201 Läderstövlar,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Seväskao skor Merida svart,Waldl ufer Heliett, Denver (Nubuck), Navy, Brödd H 342004 -191 -217,

Blå (Midnight Navy Gargoyle) KEEN herrar Clearwater CNX Hiking Sandals,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Josef Seibel Madrid skor träskor tofflor,Isabel Marant Rea Rio läder Sandals klackar Sz 40 France Autentic Sold Out Sällsynt,NIKE AIR Huarache Kör QS'nyC 'AJ5578 -001,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

Clarks herrar Broyd Mid Chukka Boot,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

Super kvinnor Noiz läder Low Top Lace Up Mode skor, röd, Storlek 11.0,vit With röd ny balans herrar M780SB3 springaning skor,Män's Snake Skin Sandals Open Toe strand Roman läder Andable Rhinestones Comfortable Non Slip Dusch sommar,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Modello Noretto Handgjort Italienska läder herr Färg Grå Oxfords Dress skor Cowhid mocka Lace -Up,Nike herrar Legend 7 Elite Sg -pro Ac Fitness skor,

Nike män s 314996 -601 Basketballskor,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

ECCO Soft 8 Män Hi -Top Trainers,

Delningar

Northside herr Granger PRO - M Granger Pro -m, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.