Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • LEMARE SCHUHWERK FRAU DECOLETE LEDER SCHWARTZ,
  • tweet
Nike Free Inneva Woven Tech SP Sunset Sunset Sunset Glow  Sunset Glow -Kumquat Trainer  topp varumärke

Delningar

Brooks Cascadia 11 Woherrar Trail springaning skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Skor av volleyboll i gel -task mt w b753y -100,Christian Louboutin Asteroid blå Patent läder Pumpar EU 37.5 USA 7 –7.5,Valentino Garavani Camouflage Rock springaners gul grön skor skor Italien 40,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Donald J Pliner Kvinnors Lorel Toe ringa Sandal,Nya 895 Giuseppe ZANOTTI -guld STUDERADE GLADIATORskor SEXY 39.5 US 9.5,CHARLES DAVID Woherrar Quest Wedge Sandal,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

Reebok Aztrek herr in svart vit Solar gul, 9,Asiater kvinnors gel kayano 24 liter shower springaaaning skor indigo blå storlek 9.5 oss,

svart Giardini P90920U skor Man grå 41,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

QIKAI Desert Combat stövlar Springaa och Autumn Andable and Comfortable High -Top Combat stövlar Ultra -ljus Snabb slitning av taktiska stövlar,Mans Ankle stövlar Western Cowboy stövlar Lace up läder skor Classic Smart röd Evening Party Dress,bspringaaa (bspringaaa 543) Ted Baker London herrar Zilpha Chelsea stövlar,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

MUYII Oxfordskor för män Hand Sticker mäns Lace Up Plain Toe läder skor Classic Casual män s No -Slip Comfortable skor,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

NIKE W Air Huarache springa Ultra 8151 -013 WOLF grå Storlek 8.5,herr Biker stövlar Cowboy bspringaaa läder Slip on Square Toe Designer Grinders stövlar,NEW OBS ny balans herr 5 kvinnor 6.5 mocka 995 Classic skor M995CHA Made in USA,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Aerosols Kvinnor Martha Stewart Pilot Slide Sandal,NWB Cole Haan Air Talia OT Sling 60,

Nike Trippel Jump Elite, Hiking skor Man, blå (Hyper Cobalt vit svart Ghost grön), 43,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

Stoneffly män mand bravo 65533.,

Delningar

Kongrönera Chuck Taylor All Star Lo Sneeaker gulden Poppy kvinnor ny, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.