Utdrag ur stämningsansökan/Denny Abrahamsson. Foto: Privat
  • ny Nike Air Max 90 Essentil kvinnor Degrein 65533;'s Storlek 5 vit Crimson 616730 -113,
  • tweet
EMILIO PUCCI Python Python Python läderpump klackar skor UK6 EU39 US9 -Perfect Gift  tveka inte! köp nu!

Delningar

Kvinnor Klassisk Reebok BD4425 Kvinnoklubb Tillfälliga skor svarta bspringaaaa skor,

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier:

– Jag brukade vara vänster tidigare men på senare år gått mer och mer till höger. Vänstern har spårat ut fullständigt och blivit höger så att säga. Jag märker av att vänstern använder censur allt mer när de inte klarar debatter, säger Denny när Samhällsnytt når honom på telefon.

Nike Cortez Basic TXT GS Valentines Day Blencheo Coral Kid kvinnor AV3519 -600,FittFlop kvinnor Supermod Lizard Skriv ut ankle Boot II skor,kvinnor NIKE AIR Zoom PEGASUS 35 RUNNING SHE 942855 101 GRÖN & och MUSTARD Storlek 8,

– Anledningen till att jag har börjat skriva kommentarer är att jag ser en fara med islam och jag ser att folk är så vilsna. Jag vill väcka upp människor, men det är svårt.

– För några år sedan tyckte jag också att islam är väl bara en vanlig religion, men sedan läste jag Koranen och blev chockad av det hatet som finns där, kvinnoföraktet, hat mot otrogna. Ju mer islam tar över, ju mer kompromissar vi. Islam är ju en totalitär ideologi, det för med sig diktatur. Så jag menar att vårt demokratiska system är i fara.

Jimmy Choo ikoniska sandaler 36US6,Lanvin Pour h &m skor Pumpar Patent läder Rhinestone röd EUR 38 US 7 UK,ANN DEMEULEMESTER 36.5 Naturlig läderLace Up Gladiator Sandals Flats 6,

Abrahamsson menar att inläggen i fråga inte kan utgöra hets mot folkgrupp eftersom de kritiserar en religion, inte en grupp människor:

– Jag hatar ju inga människor. Vad jag hatar det är ideologi, islam. Man kan ju kritisera fascism eller nazism, men varför inte islam? Varför ska islam ha någon skyddsstatus?

Kammaråklagaren Tove Kullberg som lämnade in stämningsansökan har dock en annan uppfattning. Hon menar att inläggen var brottsliga, men kan inte specificera vilka uttryck i dem som gått över gränsen enligt lagen:

ny herr Asics Gel HN7M4 Multi Färg Weave springaning skor Storlek 10.5,Kvinnliga stövlar i fotled - 70562,

Nya kvinnor 65533;65533;s Nike Air Max 90 vit svart solröd storlek 8,

– Jag anser att det finns anledning för tingsrätten att pröva det här. Det är inte upp till åklagaren att avgöra var gränsen går, utan upp till domstolen.

Samhällsnytt har tagit del av polisförhör med Abrahamsson. I förhöret ställdes en del frågor som inte har någon direkt koppling till det misstänkta brottet och påminner snarare om ett åsiktsförhör. Däribland ställs frågan vad Denny anser om muslimer generellt. Denny känner sig tvungen att redogöra om sina personliga uppfattningar för förhörsledaren – trots att det saknar relevans för gärningen:

Dt102 mbt skor beige nabuk kvinna skor 36,Aj48 svart läder fabi skor briljanta kvinnostövlar EU 36,eu 36,5,eu 41,Dra på skor kvinnor hög klack Stiletto över Thigh Knee High Boot Strech Sz,

För Samhällsnytt berättar Denny att polisens förhörsledare var muslim själv och att hans opartiskhet därför kan ifrågasättas:

– Hans namn var ju Shari och jag misstänkte att det kommer från Sharia.

SHIHWEISPOR Saucony Grid 9000 S7077 -47 springaning skor UNSEX,

– Jag frågade honom det och då sa han det.

När Samhällsnytt ber Kullberg att kommentera den uppgiften säger hon följande:

– Det har jag ingen som helst kommentar till. Om han anser att det förelåg felaktigheter i polisutredningen får han själv vända sig till mig.

NIKE Air Max 90 Ultra Andas blå vit springaning skor Tränare 9.5 11 kvinnor,Rag & Bone Linden Cemänto Perforöd mocka Platform skorz.40 (9 -9.5 USA)Ny,Tibi -storlek 40 nakna sandal -klackar före -ägda,

Denny Abrahamsson menar samtidigt att ett fängelsestraff vore ”vidrigt”.

Nike Air Force 1 Rebell XX A1525 -600 röd läder Storlek UK 4.5 EU 38 US 7 24cm Ny,Zara NWT Clog Platform Wedge Sandals skor läder 398,

HOGAN KVINNORS skor SUEDE TbilDARE SNATTAR nyA INTERAKTIVA ALLACIATA SOM ÄR 7FF,

– Det vore vidrigt och fruktänsvärt att sitta i fängelse om man uttrycker sina åsikter.

Huvudförhandlingen i målet kommer att hållas den 19 juni i Stockholms tingsrätt.

Förundersökningsprotokollet och stämningsansökan kan laddas ned på följande länkar:  Förundersökning och Stämningsansökan

kvinnor Slingback Sandals skor Ankle Open Toe Floral Stilettos Casual ny,

Delningar

nyA SOPHIA WEBSTER Clemäntine Knee High Gladiator Lace Up Heel Sandals Sz 38, förhandsgranskas inte av Samhällsnytt och är inte redaktionellt material. Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet.

Klicka här för att läsa våra kommentarsregler.